SoFly
Welcome To SoFly!!! Please Register To Have Acces To Evrithing !!! !FORUMUL ESTE IN PLINA DEZVOLTARE VA RUGAM SA NE AJUTATI! EXTRA TAGS : Britney Spears WWE Barack Obama Miley Cyrus RuneScape Jessica Alba Naruto Lindsay Lohan Angelina Jolie American Idol Dictionary MySpace Google YouTube Facebook Coupons Cars Craigslist Online degrees Credit score nintendo wii wii fit ipod touch xbox 360 nintendo ds ipod nano uggs nikon d90 zune digital picture frame
Lista Forumurilor Pe Tematici
SoFly | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SOFLY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bby67
Femeie
19 ani
Bucuresti
cauta Barbat
19 - 70 ani
SoFly / Off Topic / Centrala telefonica software 4PSA VoipNow 1.6 ofera servicii noi pentr Moderat de Hacker, luciano20ermoso, sefunervosu
Autor
Mesaj Pagini: 1
sefunervosu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 442
Rack-Soft a lansat o noua versiune a solutiei software pentru providerii de servicii Internet si companii. 4PSA VoipNow 1.6 implementeaza peste 20 de facilitati noi, precum monitorizarea activitatii terminalelor telefonice (prezenta SIP), compatibilitatea cu protocolul VoIP IAX, sistemul de Intercom si Paging, filtrarea apelurilor catre exterior, grupurile de utilizatori si optimizarile modulului de raportare.

Gratie prezentei SIP, angajatul unei companii poate monitoriza activitatea altor terminale telefonice cu ajutorul propriului telefon. Astfel, telefoanele VoIP pot fi configurate pentru a afisa informatii despre activitatea altor terminale pe LED-urile disponibile. "În implementarile providerilor de servicii Internet, 4PSA VoipNow este utilizat pentru oferirea de servicii VoIP catre mai multe companii. Administrarea acestora se face independent, prin urmare nici mesajele de prezenta transmise nu fac exceptie. Mai mult, în cadrul organizatiei, extensiile se pot asocia în grupuri care pot fi monitorizate individual", a precizat Bogdan Cârstoiu, arhitectul sistemului 4PSA VoipNow.

Prin protocolul de semnalizare VoIP IAX (Inter-Asterisk Exchange), 4PSA VoipNow 1.6 ofera posibilitati superioare de interconectare. La nivelul interfetei de administrare nu exista diferente majore între canalele SIP si IAX, facilitatile avansate fiind prezente pe ambele tipuri de conexiuni.

“VoipNow 1.6 se concentreaza pe îmbunatatirea modului de raspuns al sistemului la cerintele utilizatorilor din mediul de afaceri. Functiile de Intercom si Paging permit angajatilor sa transmita mesaje broadcast catre grupurile sau extensiile dorite, fara a fi afectata intimitatea acestora. Functia de filtrare a apelurilor este vitala în call center-uri, deoarece permite acestora sa se conformeze cerintelor legale; de exemplu, sistemul nu va permite angajatului unei companii de telemarketing sa sune un potential client care si-a exprimat dorinta sa nu primeasca astfel de apeluri. VoipNow suporta milioane de numere de telefon în listele de filtrare”, a adaugat domnul Cârstoiu.

Majoritatea functiilor 4PSA VoipNow au fost perfectionate în cadrul versiunii 1.6, printre acestea numarându-se: IVR-urile, cozile de apeluri, cartelele telefonice, functionalitatea callback s.a.m.d. Îmbunatatirile vizeaza dezvoltarea serviciilor oferite utilizatorilor si sunt bazate pe feedbackul centralizat de Rack-Soft.

Solutia 4PSA VoipNow este disponibila în doua editii. Varianta Express, limitata la un numar de maxim 10 extensii telefonice, este gratuita si se adreseaza atât comunitatii de utilizatori, cât si exploatarii în medii restrânse de productie. Varianta comerciala 4PSA VoipNow Professional ofera mai multe functii VoIP avansate, disponibilitate ridicata, suport tehnic gratuit si posibilitatea înregistrarii unui numar mult mai mare de extensii pe server. Preturile pentru o licenta 4PSA VoipNow Professional încep de la 239 Euro.


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la